a lelki szemetes láda...

xoxo DKNY!

Friss topikok

  • XoxOxoX: nem ugy megy az S. a maganyoddal nem vagy egyedul...:) (2012.02.24. 21:12) S. lett a lonely girl
  • XoxOxoX: hú de lemaradtam 3 nap alatt..:D (2012.02.15. 21:55) Valentín nap
  • Fíbí: Nah mi a helyzet?? ;) :DDD Nagyon lelkizés megy itt.. :DD Amúgy én is szeretnék érni már lehet :DD... (2012.02.14. 21:52) Lonely Boy 2.
  • XoxOxoX: Pasi létére neki lemaradt a nothing box... Helyette engem savaz:D (2012.02.09. 19:48) kicsi Dannek...
  • XoxOxoX: Ez cseppet sem felületes.. O hozzáállása a dolgokhoz más, ez ennyire egyszerű. Az ilyen bulik már ... (2012.02.09. 19:43) Merengő..

Merengő..

2012.02.09. 08:17

szerző: XoxOxoX

Az elmúlt nap esemémyei közel sem nevezhetőek unalmasnak kedves UpperEastSideorok! Ráadásul megdöbbentőőő is:)

Dan Humphrey (or Humphey csupán egy olcsó utánzat?!):P, úgy döntött, hogy szorosabbra fűzi viszonyát V-vel és Y-vel, ami távolról is több mint legendő alkohol elfogyasztása után történt meg. Mivel az upper East sideon még a falnak is füle és szeme van, természetesen akadtak ellenzői ennek az eseménynek, mely sok fejtörést okoz Dannek a következendő napokban. S és O megdöbbenten állt a tények előtt.. Egyetlen napra hagyták egyedül D -t és máris teljesen felforgatta az egész kis város életét és könyörtelen szívdarálásba kezdett! vajon D megtalálja végre önmagát vagy továbbra is a szívtördelés kielégítő érzésébe fojtja bánatát?Ez még kiderül..

S az utóbbi napokban roppant nyűgös, minek az okát csak sejteni lehet..:) Ennek ellenére tegnap jóízűen szürcsölgette esti kakaóját O val, miközben jót mulattak Dan-en, aki körül kicsit fesszent volt a légtér a jó hangulatú éjszakája után... Dan, Dan mindennek  meg van a maga következménye, mikor tanulod már meg?

Azonban nem csak D az, aki körül sok sok minden történik. V  visszatérése után hamar beilleszkedett a környezetbe és elsöprő randisorozatba kezdett, ráadásul nyíltan! ez nem túl bölcs dolog V.. egy ilyen pletykás kis városkában , hamar olyat hallhat magáról az ember , amit talán még ő maga sem tudott magáról!:)

Úgy tűnik tehát, hogy az UpperEastSideorok közel sem lesznek bölcsebbek az idő múlásával... De nem baj, pont ezért szeretjük Őket annyira!

xoxox :)

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szxoxoe.blog.hu/api/trackback/id/tr1004082583

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lonely Boy 2012.02.09. 18:00:52

Dan kicsit sem mulatságos, úgyhogy nem ér kakaopartin mulatni rajta. Egész más lenne a hozzáálasod, hogyha Te is részt vennél az UpperEastSide-s bulikban és látnád, valójában mi zajlik le az emberkékben mindeközben. Nagyon könnyű ilyen felületesen véleményt alkotni...:P

XoxOxoX 2012.02.09. 19:43:37

Ez cseppet sem felületes.. O hozzáállása a dolgokhoz más, ez ennyire egyszerű. Az ilyen bulik már O-nak nem begyere , sztem ehhez van joga..
süti beállítások módosítása