a lelki szemetes láda...

xoxo DKNY!

Friss topikok

  • XoxOxoX: nem ugy megy az S. a maganyoddal nem vagy egyedul...:) (2012.02.24. 21:12) S. lett a lonely girl
  • XoxOxoX: hú de lemaradtam 3 nap alatt..:D (2012.02.15. 21:55) Valentín nap
  • Fíbí: Nah mi a helyzet?? ;) :DDD Nagyon lelkizés megy itt.. :DD Amúgy én is szeretnék érni már lehet :DD... (2012.02.14. 21:52) Lonely Boy 2.
  • XoxOxoX: Pasi létére neki lemaradt a nothing box... Helyette engem savaz:D (2012.02.09. 19:48) kicsi Dannek...
  • XoxOxoX: Ez cseppet sem felületes.. O hozzáállása a dolgokhoz más, ez ennyire egyszerű. Az ilyen bulik már ... (2012.02.09. 19:43) Merengő..

S. lett a lonely girl

2012.02.24. 11:20

szerző: SZxoxoE

ajaj S. ne írd le a gondolataidat egy papír fecnire, mert azt  óvatlanul elhagyhatod, és mint tudjuk az uppereastside nem a titoktartásról híres....szóval a következőt találtuk:

"muszáj kiírnom magamból, mert senkit nem terhelhetek ezzel..vagy nem érti, vagy nem érdekli, meg különben is a problémáimat nem szeretem más nyakába varrni...a boldogságot kell megosztani másokkal, nem pedig a depresszív, negatív, magányos gondolatokat....nem mintha bárkit is érdekelne...26 nap...az elmúlt félév ritmusa megtörik, ezzel a 26 nappal...nem nagy dolog, de mégis elment, ami biztos volt..furcsa, ijesztő, de valahol egy próbatétel...egy vízválasztó..lehet, hogy sok kérdésre választ ad, és sok mindent eldönt...eldönt olyan dolgokat amiről nem beszélünk, nem foglalkozunk, de az idő eldönti...a kimenetele a dolgoknak?két esély....két szélsőség...a nagyon jó és a nagyon nem jó...26 nap eldönti, hogy a mérleg merre dől...az érzések is megmagyarázhatatlanok, a másik oldalról pedig nem tudom....nem tudom, hogy mi kavarog...ilyen amikor két ember makacs, és nem mondja ki,amit gondol.nem vállalják fel az érzelmeket, gátakat építenek, amit ha egyszer ledöntenek, akkor már nincs gond, természetessé válik az, ami eddig görcsösen védve  volt....úgyhogy, cselekedeteikben  látni, hogy valahol mit mondanának, de szavakban ezeket nem öntik....szerintem...aztán lehet, hogy a meglátásom semmi, és az egész nem úgy van mint, ahogy az, az  én fejemben kialakult...az a baj, hogy ez a kapcsolat megfogalmazhatatlan, és így a kérdéskörök melyek kialakulnak körülötte megválaszolhatatlanok...csak van..de lehet, hogy egy hónap múlva nem lesz, mert ez a 26 nap pontosan arra lesz jó, hogy megszakítsa...elválik, kiderül, mindenesetre, félek tőle...de nem szabad erre gondolni sem...addig kicsit visszavonulót fújok....bár ez senkinek nm fog feltűnni.most kapom vissza azt, amit én adtam állítólag..szar, de lehetne szarabb is..ezen hisztizni felesleges..mindenki letudja magában rendezni..én is..."

 

 

Hát S. te tudod...mindenesetre eltűnni kicsit, nem vészes, mindenkinek kell egy kis  idő, amikor magával foglalkozik...csak a magányod ne csúcsosodjon ki addig, hogy depressziós leszel...visszatérésed boldog és felhőtlen legyen...:)

 

xoxo

i know u love me

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szxoxoe.blog.hu/api/trackback/id/tr984191748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

XoxOxoX 2012.02.24. 21:12:45

nem ugy megy az S. a maganyoddal nem vagy egyedul...:)
süti beállítások módosítása