a lelki szemetes láda...

xoxo DKNY!

Friss topikok

  • XoxOxoX: nem ugy megy az S. a maganyoddal nem vagy egyedul...:) (2012.02.24. 21:12) S. lett a lonely girl
  • XoxOxoX: hú de lemaradtam 3 nap alatt..:D (2012.02.15. 21:55) Valentín nap
  • Fíbí: Nah mi a helyzet?? ;) :DDD Nagyon lelkizés megy itt.. :DD Amúgy én is szeretnék érni már lehet :DD... (2012.02.14. 21:52) Lonely Boy 2.
  • XoxOxoX: Pasi létére neki lemaradt a nothing box... Helyette engem savaz:D (2012.02.09. 19:48) kicsi Dannek...
  • XoxOxoX: Ez cseppet sem felületes.. O hozzáállása a dolgokhoz más, ez ennyire egyszerű. Az ilyen bulik már ... (2012.02.09. 19:43) Merengő..

Új csoportosulások; MN Group

2012.02.26. 11:26

szerző: XoxOxoX

Hát bizony ki mondta, hogy az élet egyszerű?:)

S és O mintha a felejtés ködjébe csöppentek volna bele hirtelen. Ülnek otthon és már nem csipog a telefon fél óránként, sőt óránként sem..Kivéve ha egymást keresik. Az upper east side kegyetlen és nem kivételez soha sem.. Kilógsz a sorból.. így jártál... Pszichológia tény, hogy azok akik közös vagy hasonló életszituációban vannak, jobban megértik egymást és több a közös a nevező.. Ez eddig oké is. Na de itt barátokról beszélgetünk kérem szépen! S és O tegnap visszavonulót fújtak és az MN group megalapítása után tartottak is egy igazi csendes MN napot. És ez senkinek sem tűnt fel.. Vajon azt hitték e többiek hogy együtt múlatják az időt és ezért nem keresték őket vagy azért mert a feledés ködje bizony ilyen?

Vajon megmaradnak ez a V O S D B I baráti kör vagy ezek a vátozások örökre átstruktúrálják manhattan habjának összetételét.. ?!

Mindenki eltűnik és a párjára koncentrál , ha újdosnág a kapcsolat. De vajon csak O és S érzik úgy , hogy egy barátság ettől fontos kéne hogy maradjon? Vajon megint csak a két fura csodabogár tud egyet érteni valamiben? Vagy ténlyeg igazuk van és ez tényleg furcsaságnak mondható? Örülnek ők a barátaik boldogságának, de ha ki vannak zárva a boldogság megosztásában, nos az egy barátságban a részükről főben járó bűn, pont úgy, mint a a titkolózás... Mikor tanulják már meg az emberek, hogy annak sosincs jó vége!? Mert az igazság mindig kibukik, és ha elhallgatjuk nem mi írányítjuk, hogy mikor.. Viszont ha kezünkbe vesszük a sorsunk alakítását megvárhatjuk a legjobb időzítést.... De az élet kegyetlen, ha azt a percet elszalasztjuk a vége biztos hogy teljes katasztrófa, mert a legroszabbkor a legszarabb helyzetbe kerülnek elő olyan dolgok, amik még rátesznek egy lapáttal az amúgy is roppant kínos helyzetre.

Nagy még meg nem válaszolatlan kérdések ezek kéremszépen.

Míg a válaszok kibontakoznak:

Addig is xoxo, I kno u love me!;)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szxoxoe.blog.hu/api/trackback/id/tr444208575

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása