a lelki szemetes láda...

xoxo DKNY!

Friss topikok

  • XoxOxoX: nem ugy megy az S. a maganyoddal nem vagy egyedul...:) (2012.02.24. 21:12) S. lett a lonely girl
  • XoxOxoX: hú de lemaradtam 3 nap alatt..:D (2012.02.15. 21:55) Valentín nap
  • Fíbí: Nah mi a helyzet?? ;) :DDD Nagyon lelkizés megy itt.. :DD Amúgy én is szeretnék érni már lehet :DD... (2012.02.14. 21:52) Lonely Boy 2.
  • XoxOxoX: Pasi létére neki lemaradt a nothing box... Helyette engem savaz:D (2012.02.09. 19:48) kicsi Dannek...
  • XoxOxoX: Ez cseppet sem felületes.. O hozzáállása a dolgokhoz más, ez ennyire egyszerű. Az ilyen bulik már ... (2012.02.09. 19:43) Merengő..

Olivia ráébred..

2012.02.06. 22:06

szerző: XoxOxoX

 Olivia nem csak maga nagy a visszatérésekben, mint azt már korábban említettük, nem rég tért vissza a nagy betűs élet forgatagában az upper east side-on szokásához híven kellően felkavarván a kedélyeket. Vajon mi történ ismét a háttérben forgószél kisasszonnyal, hol volt eddig és mi késztette a visszatérésre?

Ugyan ez senki számára sem tiszta még, de Olivia életében nem ritkák az úgy nevezett visszatérő motívumok, melyek rendszerint szana szét kuszálják az életét.

Senki sem tudta de Olivia egy dupla tripla csavaros fordulópontját élte/éli meg a napokban. Nem csak hogy lediplomázott és ezzel hivatalosan is a felnőttek közé lépett de érzelmileg is egy új szintre emelte az eddigi szingli létének mivoltát. Patrick ideje, aki eddig a PASI mintaképeként élt bálványként bájos kis fejecskéjében, leáldozott. Olivia ráébredt, hogy vannak emberek akik nem képesek változni... képtelenek. A sokszori csalódás meghozta gyümölcsét és O végre maga mögött hagyta a múltat. Legalábbis azt hitte ez így történt és ez így is marad.

De mint tudjuk shit happens az élet nem arról híres,hogy csak úgy eltervezünk valamit és úgy is történik. O élte boldog kis éltét S el V-vel és Dannel valamit B-vel, amikor B ideje engedte és nem is tudta, mekkora meglepetés várja.

Egyik este éppen hogy lezárt egy szaftos kis veszekedés P- vel, arrról hogy ki az önző és ki viselkedik "barátságon túl", amikor kapott egy nem várt üzenetet, mely teljes mértékben felkavarta az O életéhez abszolute nem illő álló vizet. O SPOTTED in front of the computer realising that you can not escape from your past!

Vajon ki bukkant fel megint O életében? Hogy alakul a D S  O V négyes élete? Három csaj egy pasi? Dan, sokat akar a szarka vagy valóban képes vagy megküzdeni 3 lány intrikájával? Vajon tényleg Chuck a nagy móka mester az upper east side-on vagy van valaki, aki még nála is jobban keveri a lapokat?

we will seeeeee

de addig is

xoxoxox!!!!!!I kno u love me!:)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szxoxoe.blog.hu/api/trackback/id/tr904073176

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása