a lelki szemetes láda...

xoxo DKNY!

Friss topikok

  • XoxOxoX: nem ugy megy az S. a maganyoddal nem vagy egyedul...:) (2012.02.24. 21:12) S. lett a lonely girl
  • XoxOxoX: hú de lemaradtam 3 nap alatt..:D (2012.02.15. 21:55) Valentín nap
  • Fíbí: Nah mi a helyzet?? ;) :DDD Nagyon lelkizés megy itt.. :DD Amúgy én is szeretnék érni már lehet :DD... (2012.02.14. 21:52) Lonely Boy 2.
  • XoxOxoX: Pasi létére neki lemaradt a nothing box... Helyette engem savaz:D (2012.02.09. 19:48) kicsi Dannek...
  • XoxOxoX: Ez cseppet sem felületes.. O hozzáállása a dolgokhoz más, ez ennyire egyszerű. Az ilyen bulik már ... (2012.02.09. 19:43) Merengő..

Hófehérke

2012.02.06. 13:20

szerző: Lonely Boy

Üdv UpperEastSiders!

Már megint eltelt egy hét... A Communitea világa tovább pörgött és ontotta magából az eseményeket. Továbbra is a jól megszokott semmi sem az aminek láccik és a szintén szokásos semmi sem biztos... Múlt hétvégén Dan megfelelő mennyiségű alkohol fogyasztása után elég bátornak érezte magát, h meglépje azt, amit már régóta halogat, megkérje Ivy kezét. Bár az időpont és a helyszín közel sem volt ideálisnak tekinthető, Dan rámenőssége a sárban térdelve végül meggyőzte Ivy-t hogy el kell fogadnia azt a gyűrűt. A két fiatal közötti hosszú idelye dúló románc végre elérte csúcspontját. Márcsak az a kérdés, a szülők vajon mit szólnak ehhez... Mint korábban már említettem, Olívia, az iskola befejezésével végre visszatért az UpperEastSide-ra és azonnal belevette magát a régóta hanyagolt nyüzsgő életbe... A legtöbb időt Dan-nel és Serena-val tölti, illetve Vanessa-val is egyre jobban érzi magát. Szegény Dan csak kapkodja a fejét, mivel Ivy kimarad ezekből a bulikból és Dan egyre közelebb kerül a többiekhez. Főként az utóbbi pár napba, amikor is körvonalazódni kezdett, h Ivy és Dan közt nem éppen harmónikus a viszony, mindketten érzik, vmi visszatartja őket... Márcsak abból is látszik Ivy hozzáállása, hogy a pénteki buli után Vanessa-val igencsak intim kipcsolatba került, amiböl szegény LonelyBoy csúnyán kimaradt... Serena is rosszalkodott ám a hétvégén. Pénteken, amíg Ivy és V. gyüjtötték egymásról a "tapasztalatokat", S. Nate-nél éjszakázott. Odáig fajult titkos kapcsolatuk, hogy vasárnap este már Dan-nek is azt mondta S. hazamegy, miután Olíviával hármasban megvacsoráztak. Viszont egy igazi Humphrey-t nem lehet csakúgy átverni... úgytűnik S. mégegyszer vacsorázott aznap és nem otthon... Nade S.? Biztos jó vége lesz ennek a titkolózásnak? ...xoxo

P.S.: Dan-nek mostanában minden bejön. Jó állás, jó barátok, jó csajok... Ugyanakkor vajon legbelül megtalálta már a helyét...? Vajon valaha sikerül teljesen megvalósnítania önmagát, vagy végleg a sötétség és a magány hűvös falai közé szorul...?!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szxoxoe.blog.hu/api/trackback/id/tr844071778

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása