a lelki szemetes láda...

xoxo DKNY!

Friss topikok

  • XoxOxoX: nem ugy megy az S. a maganyoddal nem vagy egyedul...:) (2012.02.24. 21:12) S. lett a lonely girl
  • XoxOxoX: hú de lemaradtam 3 nap alatt..:D (2012.02.15. 21:55) Valentín nap
  • Fíbí: Nah mi a helyzet?? ;) :DDD Nagyon lelkizés megy itt.. :DD Amúgy én is szeretnék érni már lehet :DD... (2012.02.14. 21:52) Lonely Boy 2.
  • XoxOxoX: Pasi létére neki lemaradt a nothing box... Helyette engem savaz:D (2012.02.09. 19:48) kicsi Dannek...
  • XoxOxoX: Ez cseppet sem felületes.. O hozzáállása a dolgokhoz más, ez ennyire egyszerű. Az ilyen bulik már ... (2012.02.09. 19:43) Merengő..

Vanessa...

2012.02.06. 23:56

szerző: SZxoxoE

kész...az ápőrísztszájd megőrült....Vanessa nyitott könyvként sétál most már a Manhattani "krém" köreiben...felfedte minden titkát...persze nem önszántából, de ilyen ha az ember annyira különleges, hogy még a korral sem halad, és saját telefonjának az sms hangja buktatja le...Vanessa! ez nem Brooklyn! lehet, hogy ott vagány, hogy kicsapod az ósdi  telefonod, és vonaglasz a randi felhők között, de itt, Manhattanban lejárt lemez...! de legalább megtudtuk, hogy egy egy galamb posta, távirat, csak ugy  vonzza V-t a rossz fiukhoz...ajaj Vanessa, én a helyedben vigyáznék...nehogy egyszer rossz helyre kopogtass egy-egy ilyen távirat után! ugyanis nem mindegy, hogy sétálsz, moziba mész vagy esetleg csak sms ezel álmaid hercegével....vagy hercegeivel?!?! Szegény Dan Humprey, hiába tisztogatod az autódat, Vanessánál nem ez a kulcsszó! Ezt tudhatnád, mivel  Brooklyn koszos utcáin , együtt nőttetek fel....;)

Vanessa, kicsit fékezz a tempón, nehogy azok az idk jöjjenek el, mikor már könyörögsz egy szép üzenetért...;)

csók, puszi, pletykacica

u.i.: Azért említésreméltó Humprey nagy szíve...míg Manhattan sznobokoat ont magából, addig  Brooklyn ilyen segítőkész embereket.. .:))))

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szxoxoe.blog.hu/api/trackback/id/tr244073639

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása