a lelki szemetes láda...

xoxo DKNY!

Friss topikok

  • XoxOxoX: nem ugy megy az S. a maganyoddal nem vagy egyedul...:) (2012.02.24. 21:12) S. lett a lonely girl
  • XoxOxoX: hú de lemaradtam 3 nap alatt..:D (2012.02.15. 21:55) Valentín nap
  • Fíbí: Nah mi a helyzet?? ;) :DDD Nagyon lelkizés megy itt.. :DD Amúgy én is szeretnék érni már lehet :DD... (2012.02.14. 21:52) Lonely Boy 2.
  • XoxOxoX: Pasi létére neki lemaradt a nothing box... Helyette engem savaz:D (2012.02.09. 19:48) kicsi Dannek...
  • XoxOxoX: Ez cseppet sem felületes.. O hozzáállása a dolgokhoz más, ez ennyire egyszerű. Az ilyen bulik már ... (2012.02.09. 19:43) Merengő..

Seems like..

2012.02.20. 20:48

szerző: XoxOxoX

Welll seems like little lonely boy spotted being not that lonely anymore. :)

Úgy tűnik a tavasz szele megcsapta az upper east side-od, míg S és B együtt romantikáznak idegen honban, Lonely Boy és V itthon romantikáznak serényen. Egyesek már most vitatják eme románcok hosszát, de mint tudjuk sokszor sok mindenkinek savanyú a szölő.. ÉS hát ezt bizony kompenzálni kell egy adag szenvedélyes, csípős féltékenykedéssel... Melyből,mint tudjuk sose elég..:) és az upper east side bizony nem idegen eme érzelmektől, vagy hívjuk inkább tulajdonságnak, megszokásnak, mert hogy ez már egyfajta divat, ha valaki kapcsolatba kerül valakivel feltétlenül rosszindulatúan kell hozzáállni.. Főleg ha saját vagy baráti szeméyles érdekekbe ütközik. na már most mivel a mi kis coffe shopunk egy nagy nagy "boldog" család, mindenki beleszól mindenki életébe és mindenkinek van köze(vagy volt, vagy lesz) egymáshoz..

Vajon mi sül még ebből ki? Intrika intrika hátán..féltékenység, nem várt szövetségek.. A levegő forrósodik és ez NEM csupán a tavasz lágy és kellemes langyos szele.

S és B miről maradtok le vajon még itt a végén?;)

I kno u love me!!xoxo

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szxoxoe.blog.hu/api/trackback/id/tr854149861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása