a lelki szemetes láda...

xoxo DKNY!

Friss topikok

  • XoxOxoX: nem ugy megy az S. a maganyoddal nem vagy egyedul...:) (2012.02.24. 21:12) S. lett a lonely girl
  • XoxOxoX: hú de lemaradtam 3 nap alatt..:D (2012.02.15. 21:55) Valentín nap
  • Fíbí: Nah mi a helyzet?? ;) :DDD Nagyon lelkizés megy itt.. :DD Amúgy én is szeretnék érni már lehet :DD... (2012.02.14. 21:52) Lonely Boy 2.
  • XoxOxoX: Pasi létére neki lemaradt a nothing box... Helyette engem savaz:D (2012.02.09. 19:48) kicsi Dannek...
  • XoxOxoX: Ez cseppet sem felületes.. O hozzáállása a dolgokhoz más, ez ennyire egyszerű. Az ilyen bulik már ... (2012.02.09. 19:43) Merengő..

csak egy doboz

2013.02.10. 22:53

szerző: SZxoxoE

Érdekes dolog, hogy amire nem akarunk, nem szeretnénk emlékezni, azt egy dobozba tesszük...ezeket a dobozokat az életünk során halmozzuk, és próbáljuk a legelrejtettebb pontokra tenni, hogy még véletlenül se vegyük őket észre..persze felvetődhet a kérdés, hogy ha ennyire fáj akkor miért nem dobjuk ki egyszerűen őket?! én valahogy azzal magyarázom ezt, ha kidobnám, akkor személyeket sértenék meg vele...inkább elrejtem, és hagyom, hogy porosodjon. Viszont vannak olyan váratlan helyzetek, hogy belebotlasz ebbe a dobozba, mert már el is felejtetted, hogy mi van benne....ülsz felette, gondolkozol, hogy kinyisd vagy sem...forgatod, rázod, tapogatod...aztán már rémlik, hogy ha kinyitnád akkor mivel is találkoznál...még jobban eltöprengsz ki nyisd, ne nyisd...akkor már tudod, hogy az egy seb, és a te kezedben van a döntés, hogy fel tépd vagy sem...igazából nem tudod eldönteni, hogy mennyire érint mélyen....végül próbára teszed magad, és kinyitod..először a benne rejlő dolgokat egyben nézed, és látod a személyt, akihez kapcsolhatod...aztán apró részecskékre szeded, hogy minden egyes darabját megvizsgáld.és közben konstatálod, hogy ez igazából egy fájdalmas pillanat, és feltépted azt a sebet amit nem biztos, hogy kellett volna...de minél többször téped fel, annál erősebbé teszed magad.de ez abban a pillanatban nm vigasztal, ez már csak egy konklúzió..

Hihetetlen, hogy mennyi minden belefér egy dobozba, és az a doboz sok sok év után is tárolja...illatok, emlékek, levelek..arra a pár percre visszacsöppensz a múltadba. Ha fáj, ha boldog mégsem pakolsz ki belőle, hogy a mindennapjaidat ismét végig kísérje...pár perc időutazás után összepakolod a doboz tartalmát, visszazárod, és visszateszed ugyanoda, ahol megtaláltad. Visszacsöppensz a jelenbe, és sírsz, mert fájt, de valahol örülsz, hogy pár percig részese lehettél, olyan örömteli dolgoknak is, aminek régebben lehettél a részese.

Ezeknek a dobozoknak meg van a varázsa, a fájdalma, az öröme...bármennyire is nem akarunk rá emlékezni, a szívünk mélyén jól esik néha belenézni...méretüktől függetlenül, rengeteg minden belefér...!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szxoxoe.blog.hu/api/trackback/id/tr675073496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása