a lelki szemetes láda...

xoxo DKNY!

Friss topikok

  • XoxOxoX: nem ugy megy az S. a maganyoddal nem vagy egyedul...:) (2012.02.24. 21:12) S. lett a lonely girl
  • XoxOxoX: hú de lemaradtam 3 nap alatt..:D (2012.02.15. 21:55) Valentín nap
  • Fíbí: Nah mi a helyzet?? ;) :DDD Nagyon lelkizés megy itt.. :DD Amúgy én is szeretnék érni már lehet :DD... (2012.02.14. 21:52) Lonely Boy 2.
  • XoxOxoX: Pasi létére neki lemaradt a nothing box... Helyette engem savaz:D (2012.02.09. 19:48) kicsi Dannek...
  • XoxOxoX: Ez cseppet sem felületes.. O hozzáállása a dolgokhoz más, ez ennyire egyszerű. Az ilyen bulik már ... (2012.02.09. 19:43) Merengő..

JÓÓÓÓÓ napot uppereastside!

Az elmúlt hónapok csendje, azt jelenti, hogy mindenki nagyon elfoglalt, és mindenki a boldogságában, problémáiban, mindennapi teendőiben úszik Manhattan nyüzsgő életében....

Mert a tavasz mindenkinek meghozta azt, amire -ha tagadja is-, de mindig vágyik az ember....társat!Dan szerelmes mint egy kis gyerek, boldog, mindennapjait egy olyan lány tölti ki, aki csillogó, huncut, kis pimasz szemekkel színesíti napjait, estéit, hétvégéit....Ez az Dan, jó látni, hogy kimásztál az alkohol mámoros gödörből, és nem a pohár alján keresed a boldogságot! Az csak tüneti kezelés....

Olívia teljes mértékben párkapcsolatának szenteli az életét....a vad feminista, aki egyedül minden harcot leküzd, és az  ő útjába semmi nem állhat, a kitartó nő, életébe végre beengedte a férfit....a világgal bármikor szembeszegülő nő, visszavett vérmérsékletéből, és most hagyja, hogy egy férfi a tenyerén hordozza....Ez az Olívia, néha nem rossz  nőnek lenni! most már te is láthatod! jó valakihez hozzá bújni az  ágyba, még akkor is ha esetleg nem hajtja le a WC deszkát, és esetleg többet tud a motorblokkokról mint bármi másról.....Férfi!


Blair több vasat tart a tűzben, és sajnos segíteni rajta senki nem tud....szenved, örlődik, toporog...Blair, a boldogságod a legfontosabb....a szívedre hallgass, és ne  a pro-kontra listát írogasd át mindennap.....mi szeretünk így is, de magadat károsítod....az életed olyan lesz, mintha citromlével innád a kávét....fos(ató)

Vanessa! a mi bohókás, férfi faló, ártatlannak kinéző, nadrág pecér Vanessánk megállapodott! küzdött, harcolt, kitartott a hercegéért, a szerelmet várta...és láss csodát kopogtatott az ajtón! V. abszolut a komolyodás útjára lépett...a mi kicsi Vanessánkból még a  végén felnőtt  nő lesz?!....hihetetlen!


direkt hagytam a végére a legszerencsétlenebb egyedünket....akinek mindig problémás az élete...SERENAAA! ki gondolta  volna?! S. belebonyolodott egy olyan kapsolatba, amit semmiért nem adna fel...Érzi, tudja, hogy végtelen kitartása és türelme nem véletlen...persze néha besokal, néha úgy érzi, hogy ő a világ legnagyobb majma, de aztán letisztult fejjel rájön, hogy más nem kell...és boldog így is. és mivel véletlenek nincsenek....S. reméljük, hogy lassú víz partot mos...és  boldogságod megtalálod!

és persze nem csak a mi főszereplőinknek volt esemény dús az élete...Dan öccse megházasodott, gyereke született...a leggyerekebb gyerek felnőtté vált.vagy csak ez látszat? lehet h a szíve mélyén úgy gondolja, hogy ha visszapörgetné az időt,akkor már nem így alakítaná az életét?sajnos ez már késő bánat...a gyerek sír, a feleség hisztizik....az  új élete már nem csak a gondolatok tengerén, hanem fizikálisan is itt van...kézzel fogható, szemmel látható...hajrá kisöccs!te akartad!

Viszont van ami soha nem változik.....van, aki ugyan úgy él, és semmi különös dolgot nem tud felmutatni....az nem más mint Carter. Ezzel a névvel úgy gondolom, hogy mindent elárultam..


Nagy vonalakban ez az elmúlt néhány hónap...összeségében boldog, szexszel teli, persze nem probléma mentes, de egész kiegyensúlyozott élet van Manhattanban.

Hajrá srácok! Don't war, make love!

xoxo

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szxoxoe.blog.hu/api/trackback/id/tr304651355

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása