a lelki szemetes láda...

xoxo DKNY!

Friss topikok

  • XoxOxoX: nem ugy megy az S. a maganyoddal nem vagy egyedul...:) (2012.02.24. 21:12) S. lett a lonely girl
  • XoxOxoX: hú de lemaradtam 3 nap alatt..:D (2012.02.15. 21:55) Valentín nap
  • Fíbí: Nah mi a helyzet?? ;) :DDD Nagyon lelkizés megy itt.. :DD Amúgy én is szeretnék érni már lehet :DD... (2012.02.14. 21:52) Lonely Boy 2.
  • XoxOxoX: Pasi létére neki lemaradt a nothing box... Helyette engem savaz:D (2012.02.09. 19:48) kicsi Dannek...
  • XoxOxoX: Ez cseppet sem felületes.. O hozzáállása a dolgokhoz más, ez ennyire egyszerű. Az ilyen bulik már ... (2012.02.09. 19:43) Merengő..

Intrika és más semmi

2012.02.20. 21:13

szerző: XoxOxoX

V végre megállapodott és boldognak tűnik, ami jó és barátait büszkeséggel tölti el. Egy gond van csak ezzel. Ha az ember a kavalkád közepébe egyszer bekerül, onnan nincs visszaút, de nem ám! Ez nem így működik upper east side-i körökben. Márpedig nem egy, egyenlőre meg nem nevesített hódoló kis játékának ért vége, mikor V végre lehorgonyozott.

Azt mondják a nők a legnagyobb intrika mesterek.. Hát a mi kis cofeeshopunk büszkén prezentálhat egy új V ellenes intrikacsoportot( a váratlan szövetségek...) mely igyekszik kellemetlen helyzetbe hozni V-t. De ő egyenlőre kitart..Vajon meddig kell elviselnie ezt a sok féltékenykedő intrikus mellékszereplőt?

Y is úszik a boldogságban, úgy tűnik a kamu házasság O gyűrűjével mégsem volt anniyra kamu.. Mely igen pozitív változásokat hozott lonely boy életébe, ami ugyan nehéz , és a leendő após meglehetősen keménymarkú, de Dan tud bánni az emberekkel.. Gossip girl nem félti többé a már nem is annyira lonely, lonely boyt! Ugyan a közös "tavaszolás" nem jött össze! De Dan, teher alatt nő a pálma!;)

O csendesen és továbbra is botránymenetsen éldegéli kis életét..Bár ha valaki ennyire csendes ott előbb vagy utóbb hatalmas változások következnek. Vajon mi a csend oka? A mindig mozgásaban lévő forgószélkisasszony figyelmét mi/KI vonhatja el ennyire? O, O vigyázz magadra.. Az upper east side-on nem létezik olyan, hogy titok.. Itt előbb vagy utóbb.. de biztosan kibújik a szög a zsákból.. Csak óvatosan a titokzatossággal.. Ez egy idő után kiváncsiságot szül..Ami találgatásokat és pletykákat valamint "nyomozgatást" és a "spotted" típusó szituációkat..Meglátjuk mit rejtegetsz...

Addig is:

xoxo I kno u love me!;)

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szxoxoe.blog.hu/api/trackback/id/tr834150136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása